Rick van de Ruitenbeek

“Ik heb veel vrijheid om met ideeën te komen.”

Rick van de Ruitenbeek is als calculator bij KSP vaak het eerste aanspreekpunt voor klanten. Ieder nieuw project begint met een idee. Rick vraagt door, denkt mee en zorgt ervoor dat het idee uiteindelijk ten uitvoer komt. ‘Iedere klant is anders, iedere vraag ook en dat maakt mijn werk zo leuk.’

Iedere klant eigen aanpak

‘Het is een cliché, maar echt waar: als calculator is geen werkdag hetzelfde. Het leukste aan mijn functie vind ik dat ik constant aan het schakelen ben. We hebben verschillende klanten – gemeenten, scholen, speeltoestellenleveranciers en aannemers- en iedere klant vraagt een eigen aanpak. Vaste klanten weten heel goed hoe het zit en bij nieuwe klanten geef ik meer advies.’

 

Zorgen voor goede uitvoering

Dankbaar werk, vindt Rick. ‘Het is leuk als je van een bestaande situatie een plek kunt maken waar de hele buurt of school plezier aan beleeft. Het hoort ook bij mijn werk om te zorgen dat wat we hier op de verkoopafdeling bedenken, wordt uitgevoerd door collega’s in de buitendienst. Als ik het voor elkaar krijg dat zij het makkelijk kunnen oppakken en een project vlekkeloos verloopt, dan word ik daar heel blij van.’

Kans om door te groeien

Rick begon zeven jaar geleden als werkvoorbereider bij KSP. ‘De kennis die ik met de praktische uitvoering opdeed, neem ik mee in mijn huidige functie. Ik krijg opnieuw de kans om door te groeien, nu als teamleider. Mijn functie komt dus vrij!’

 

Afwisselend werk

Vanaf zijn eerste werkdag had hij het al naar zijn zin: ‘Vergeleken met andere bedrijven in de GWW/Infra hebben we bij KSP veel meer kleine projecten. Dat spreekt mij aan. Ik ben met veel verschillende dingen bezig en dat vind ik leuker dan één grote calculatie waar je de hele dag over doet. Hier is ieder uur anders!’

Informele sfeer

KSP is een platte organisatie waarin je heel veel vrijheid hebt om met eigen ideeën te komen, zegt Rick. ‘Je kunt je eigen functie zo goed mogelijk vormgeven. Ik stap zo bij Joost (directeur) naar binnen en ook met de jongens van de buitendienst kan ik goed opschieten. Die informele sfeer en de collegialiteit vind ik echt heel fijn.’

Waarom werken bij KSP?

Van kleurrijke speeltuinen, uitdagende schoolpleinen, multifunctionele sportvelden tot op maat gemaakte tennisbanen. Wij maken mooie dingen. En nog mooier: wij doen al deze projecten in eigen beheer. Van afstemming, planning, grond- en straatwerk, het plaatsen van de toestellen tot het aanleggen van de valondergrond en het kunstgras.
 
Met een team van bevlogen en goed opgeleide mensen voeren we de projecten geheel in eigen beheer uit. Samen, daar draait het om bij KSP. Dankzij onze gedreven collega’s op kantoor en vakmannen en -vrouwen die buiten aan de slag gaan, kan jong en oud in heel Nederland veilig en uitdagen spelen en bewegen.
Werken in een fijn team
Werken met nieuwste machines
Kleurrijke eindproducten
Veel vrijheid in je werk
Duurzame productie
Doorgroeimogelijkheden

Deze website slaat cookies op je computer op. Deze cookies worden gebruikt om je websitebezoek te verbeteren en meer gepersonaliseerde diensten aan je aan te bieden, zowel op deze website als via andere media. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie over de cookies die we gebruiken. We zullen je gegevens niet volgen als je onze site bezoekt. Maar om te voldoen aan je voorkeuren moeten we één kleine cookie gebruiken zodat je niet vaker wordt gevraagd om deze keus te maken.