Dennis van Kleef

“We zijn harde werkers die graag een stapje extra zetten”

Als uitvoerder is geen dag hetzelfde. Dennis van Kleef (35), sinds 2023 werkzaam bij KSP Kunstgras, vindt het heerlijk. ‘Ik weet van tevoren eigenlijk nooit wat ik tegenkom.’

‘Mijn dag start meestal rond kwart voor zes op kantoor’, begint Dennis. ‘Hier spreek ik alles door met de jongens, zodat ze goed voorbereid op pad kunnen. Daarna ga ik zelf de deur uit om spullen te halen of te kijken bij lopende projecten. Rond elf uur ben ik terug op kantoor en houd ik me onder andere bezig met projectvoorbereiding, uren registratie of het onderhoud van de voertuigen. Ja, ook dat hoort bij mijn functie. Ik sleutel nog net niet zelf aan de machines, maar regel bijvoorbeeld wel het onderhoud en de periodieke controles.’

Mooie dingen maken

‘Voor mij voelt KSP als een familie. Mijn collega’s zijn positief ingestelde mensen en de bedrijfscultuur is open en transparant, iets waar ik zelf ook veel waarde aan hecht. Communicatie is belangrijk en praktisch alles is bespreekbaar. Het teamgevoel is hier heel goed voelbaar, we zijn allemaal harde werkers, doen graag een stapje extra en willen samen mooie dingen maken. Iedereen is hier gelijk, of je nu buiten werkt of de directeur bent.’

Vrolijk
Dennis weet van tevoren nooit wat de dag hem brengt. ‘De afwisseling vind ik het allerleukste. Bij negen van de tien afgeronde projecten ga ik zelf kijken. Elke keer ben ik weer verrast wat een mooie dingen we met z’n allen maken. Het is zulk positief werk! Heb je ooit een grauwe speelplek gezien? Ons werk is kleurrijk, vrolijk en maakt kinderen blij. Dat is waarin ik met mijn werk het verschil maak: altijd positief en energiek, in de omgang met mijn collega’s én de projecten die we opleveren. Dat is toch mooi?’

Nieuwe collega
Over of je ervaring moet hebben met het leggen van kunstgras kan Dennis kort zijn: ‘Bij KSP werken veel jongens die afkomstig zijn uit een hele andere branche. Hier kunnen we je alles leren, daar nemen we echt de tijd voor. Het gaat om je instelling, die is veel belangrijker dan ervaring. Je bent nooit alleen en gaat altijd samen met iemand op pad. Voor iedereen die nog twijfelt, kom op gesprek en wie weet kan ik je straks verwelkomen als nieuwe collega.’

Waarom werken bij KSP?

Van kleurrijke speeltuinen, uitdagende schoolpleinen, multifunctionele sportvelden tot op maat gemaakte tennisbanen. Wij maken mooie dingen. En nog mooier: wij doen al deze projecten in eigen beheer. Van afstemming, planning, grond- en straatwerk, het plaatsen van de toestellen tot het aanleggen van de valondergrond en het kunstgras.
 
Met een team van bevlogen en goed opgeleide mensen voeren we de projecten geheel in eigen beheer uit. Samen, daar draait het om bij KSP. Dankzij onze gedreven collega’s op kantoor en vakmannen en -vrouwen die buiten aan de slag gaan, kan jong en oud in heel Nederland veilig en uitdagen spelen en bewegen.
Werken in een fijn team
Werken met nieuwste machines
Kleurrijke eindproducten
Veel vrijheid in je werk
Duurzame productie
Doorgroeimogelijkheden

Deze website slaat cookies op je computer op. Deze cookies worden gebruikt om je websitebezoek te verbeteren en meer gepersonaliseerde diensten aan je aan te bieden, zowel op deze website als via andere media. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie over de cookies die we gebruiken. We zullen je gegevens niet volgen als je onze site bezoekt. Maar om te voldoen aan je voorkeuren moeten we één kleine cookie gebruiken zodat je niet vaker wordt gevraagd om deze keus te maken.