Natascha van Huenen

Er hangt hier een heel goede sfeer

Natascha van Huenen werkt op de financiële administratie bij KSP.  Zij zorgt ervoor dat de verkoopverkoopfacturen de deur uitgaan en dat ze ook worden betaald. Ondertussen leert ze verder zodat ze straks alle financiële werkzaamheden kan doen. ‘Dat vind ik leuk aan KSP: je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.’

‘KSP is een grote organisatie met veel projecten door heel Nederland. Dat brengt natuurlijk ook de nodige administratie met zich mee. Mijn collega verwerkt de facturen voor de inkoop en ik voor de verkoop. De inkoopkant lijkt mij ook wel leuk en daarvoor volg ik nu een cursus boekhouden.’

Goede sfeer

Natascha werkt sinds april 2023 bij KSP. ‘Dat is heel grappig gegaan. Ik zocht een andere baan, een vriend van mij werkte hier en tipte mij. Ze hadden iemand nodig op de administratie. Meer wist ik niet, maar ik was wel nieuwsgierig en ging op gesprek.’

Het klikte meteen. ‘Zodra je binnenkomt voel je: er hangt hier een heel goede sfeer. Dat merk ik ook nu ik hier werk. Wat me ook opvalt: iedereen helpt elkaar. Dat vind ik prettig. KSP is hard gegroeid en toch ken ik bijna al mijn collega’s wel.’

Vrijdagmiddagborrel

Ook na werktijd ziet Natascha haar collega’s. ‘Iedere vrijdagmiddag hebben we een borrel. Bij mooi weer buiten op de picknickbanken, anders in de kantine.  Verder hebben we ook bedrijfsuitjes. Leuk om elkaar ook op een andere manier te leren kennen.’

Dan ziet Natascha ook de collega’s die in de buitendienst werken. ‘Ja, het is een echte mannenwereld, maar daar houd ik wel van. Er werken hier trouwens ook genoeg vrouwen. Het belangrijkste is dat ik iedere dag met een goed gevoel naar het werk ga.’

Waarom werken bij KSP?

Van kleurrijke speeltuinen, uitdagende schoolpleinen, multifunctionele sportvelden tot op maat gemaakte tennisbanen. Wij maken mooie dingen. En nog mooier: wij doen al deze projecten in eigen beheer. Van afstemming, planning, grond- en straatwerk, het plaatsen van de toestellen tot het aanleggen van de valondergrond en het kunstgras.
 
Met een team van bevlogen en goed opgeleide mensen voeren we de projecten geheel in eigen beheer uit. Samen, daar draait het om bij KSP. Dankzij onze gedreven collega’s op kantoor en vakmannen en -vrouwen die buiten aan de slag gaan, kan jong en oud in heel Nederland veilig en uitdagen spelen en bewegen.
Werken in een fijn team
Werken met nieuwste machines
Kleurrijke eindproducten
Veel vrijheid in je werk
Duurzame productie
Doorgroeimogelijkheden

Deze website slaat cookies op je computer op. Deze cookies worden gebruikt om je websitebezoek te verbeteren en meer gepersonaliseerde diensten aan je aan te bieden, zowel op deze website als via andere media. Zie ons Privacybeleid voor meer informatie over de cookies die we gebruiken. We zullen je gegevens niet volgen als je onze site bezoekt. Maar om te voldoen aan je voorkeuren moeten we één kleine cookie gebruiken zodat je niet vaker wordt gevraagd om deze keus te maken.