Vakman stratenmaker / grondwerker

Als vakman ben jij het visitekaartje van KSP Kunstgras. Je pimpt saaie schoolpleinen vol grijze tegels op, je maakt de mooiste, kleurrijkste speelplekken en je legt toffe sportvelden aan. Waar jong en oud heerlijk kan klimmen, klauteren, hinkelen en voetballen. Je werkt graag met je handen, je hebt oog voor detail en je bent trots op wat je maakt. 

Wat wij bieden

 • De kans om mooie dingen te maken
 • Toffe projecten waarbij je de mooiste speel- en sportvelden aanlegt
 • Leuke collega’s: we werken hard en hebben lol
 • Werken met de nieuwste elektrische machines en gereedschappen
 • Veel vrijheid
 • Een volledig uitgerust (elektrische) bus waarmee je op stap gaat
 • De mogelijkheid om je (vrachtwagen)rijbewijs te halen


Onze ideale vakman

 • Is creatief en denkt graag mee als het anders loopt dan verwacht
 • Heeft een neus voor techniek
 • Houdt van details
 • Voelt zich verantwoordelijk voor zijn werk
 • Weet hoe hij met opdrachtgevers en buurtbewoners omgaat
 • Is zuinig op gereedschap en materialen
 • Heeft een VCA-diploma

 

Bij ons is geen dag hetzelfde. Je voert projecten van A tot Z uit. Van het grondwerk, tot het straten, het plaatsen van bijvoorbeeld speeltoestellen tot het aanleggen van valondergronden. Mét leuke, speelse elementen zoals een felgekleurde hinkelbaan of een vrolijke smiley. Jouw ervaring als hovenier of stratenmaker komt dan ook goed van pas in deze functie. Wij nemen de tijd om jouw de fijne kneepjes van het kunstgras te leren.

KSP werk vanuit twee locaties. Ons hoofdkantoor staat in Lelystad (Flevoland) en we hebben nog een vestiging in het Brabantse Vinkel. Bij KSP ken je je collega’s. Ons team is klein, hecht én gezellig. Want behalve hard werken, hebben we ook veel lol met elkaar.

Kennismaken?

Ben jij de vakman die graag ons visitekaartje wil zijn? Laten we kennismaken! Vul onderstaande formulier, stuur een e-mail naar ikwil@werkenbijksp.nl of bel 06 82 89 50 73

Maak kennis met William

Dit is William. Hij is jouw aanspreekpunt. Ben je nieuwsgierig naar een vacature, wil je graag meer informatie over werken bij KSP of heb je een andere vraag? Pak je telefoon of stuur hem een mailtje.

Wil je liever teruggebeld worden? Laat je telefoonnummer achter:

Waarom werken bij KSP?

Van kleurrijke speeltuinen, uitdagende schoolpleinen, multifunctionele sportvelden tot op maat gemaakte tennisbanen; wij maken mooie dingen. En nog mooier: wij doen al deze projecten in eigen beheer. Van grond- en straatwerk, het plaatsen van de toestellen tot het aanleggen van de valondergrond en het kunstgras

Met een team van bevlogen en goed opgeleide mensen voeren we de projecten geheel in eigen beheer uit. Samen, daar draait het om bij KSP. Dankzij onze vakmannen en -vrouwen kan jong en oud in heel Nederland veilig en uitdagen spelen en bewegen.

Ben jij hovenier, stratenmaker of werk je bijvoorbeeld in de bouw? Jouw ervaring komt ook bij ons goed van pas. Wij nemen de tijd om jou de fijne kneepjes van het kunstgras te leren.

Werken in een fijn team
Werken met nieuwste machines
Kleurrijke eindproducten
Veel vrijheid in je werk
Duurzame productie
Doorgroeimogelijkheden